Ping G Crossover  i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Hybrid hos Golfhandelen Ltd (Ping Crossover)
Ping G Crossover

Ping G Crossover

Ping G Crossover
Vurdering på Ping G Crossover  i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Hybrid hos Golfhandelen Ltd
Kølle nr: 
Skaft type: 
Antall: 
Art. Nr.: Ping Crossover

Informasjon

Ping Europa tillater dessverre ikke ordre direkte i handlekurv.  For bestilling ring 48231151, send oss en mail på christoffer@golfhandelen.no Eller besøk vår butikk i Brynsveien 5D i Oslo.

Ping G Crossover

Ping har lansert en ny serie: Crossover. Disse køllene er en kombinasjon av både fordelene til lange jern og fordelene til hybrider. 

Foretrekker du jern fremfor hybrider, men syns det er vanskelig å slå med de lengste jernene? Da er dette noe for deg!

Ping G Crossover kombinerer presisjon, kontroll og muligheten til å forme ballbanen som en jernkølle, samtidig som de er tilgivende som en hybrid er. Ping G Crossover er ikke et såkalt «driving-jern», fordi ballbanen er høyere og mer lettspilt.

Tyngdepunktet i køllene er plassert lavt og langt bak på lik linje som resten av G-serien slik at ballbanen blir høyere. I tillegg er vektene fordelt optimalt mot hæl og tå for å gjøre køllene mest mulig tilgivende.

Ping G Crossover fås i 3- (18 grader), 4- (21 grader) og 5-jern (24 grader). Med andre ord så er dette et supplement til det jernsettet du allerede har, eller en erstatning av de lengste køllene.

Ping G Crossover blir levert med et standard skaft i soft regular, regular, stiff og x-stiff. Dersom et annet skaft enn standardskaftet ønskes så kan dette naturligvis spesialbestilles gjennom oss.

Den siste tiden har slike jern virkelige «tatt av» i markedet. Svært mange har allerede tatt dem i bruk og ser fordelen med denne typen køller. Er du usikker på om dette er noe for deg, eller har noen andre spørsmål så er det bare å ta kontakt. Vi er tilgjengelige både på telefon, mail og i vårt nye butikklokale i Brynsveien 5D. 

I butikklokalet har du også muligheten til å teste køllene før du kjøper de.

Mer informasjon om Ping G Crossover finner du her: http://ping.com/clubs/crossoversdetail.aspx?id=20201 

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp: