Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Ping Blueprint S Grafitt Jernsett i gruppen Golfhandelen / Golfkller / Jernsett / Sett hos Golfhandelen Ltd (Blueprint-S-G-Jernsett-C)
Ping Blueprint S Grafitt Jernsett
Ping Blueprint S Grafitt Jernsett
Ping Blueprint S Grafitt Jernsett
Ping Blueprint S Grafitt Jernsett
Ping Blueprint S Grafitt Jernsett

Ping

Ping Blueprint S Grafitt Jernsett

16149.- / 15299.-

Antall:

Legg i handlekurven

Informasjon

Omfattende testing med våre beste toureksperter ga en enorm innsikt i utviklingen av Blueprint S. Ingen detaljer ble oversett, og tilbyr unike differensieringspunkter i kategorien smidde jern, samtidig som de leverte slagpresisjonen og slagsenkende ytelse som kreves av de beste spillerne i verden. Ved hjelp av en patentert teknikk blir en lomme smidd inn i hulrommet til 3, 4 og 5 jernene, noe som sparer 10 g vekt, som tildeles på nytt for å øke MOI for ekstra tilgivelse. En elastomer-innsats sikrer en solid følelse og lyd.

Den kompakte formen passer til det kresne øyet med en tynn topplinje, minimal forskyvning og kortere bladlengde, noe som skaper et tiltalende utseende på adressen.

Denne designen ble oppnådd som et resultat av å jobbe med topp PING Tour-proffer som ønsket et jern i bladstil for å gi brukbarhet og kontroll. Sporene er presisjonsfrest for optimal kontroll og spinn. I testing av tourspillere produserte Blueprint S mer ballhastighet enn tidligere generasjoner, samtidig som den økte makshøyden for green-holding ytelse.

 

Ønsker du å teste i vår butikk på Bryn send en mail til tobias@golfhandelen.no


Ønsker du å teste i vår butikk på Skøyen send en mail til fredrik@golfhandelen.noArtikkelnr: Blueprint-S-G-Jernsett-C
Logg inn