Komplett sett 11 køller m/trallebag | Golfhandelen |
Komplett sett 11 køller m/trallebag i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Nybegynnersett hos Golfhandelen Ltd (250r)
Komplett sett 11 køller m/trallebag
Komplett sett 11 køller m/trallebag
Komplett sett 11 køller m/trallebag
Komplett sett 11 køller m/trallebag

Komplett sett 11 køller m/trallebag

Trallebag, 7 jernkøller, driver, wood, hybrid og putter.
Vurdering på Komplett sett 11 køller m/trallebag i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Nybegynnersett hos Golfhandelen Ltd
Skaft type: 
Lengde: 
Hånd: 
Farge: 
Antall: 
Art. Nr.: 250r

Informasjon

Helt nytt kvalitets golfsett fra Royal Golf. Køllene er veldig tilgivende og i topp kvalitet. Velg mellom jernkøller i stål eller 100% grafitt. Settet leveres med hele 7 jern i 5 - 9 samt pw/sw samt en driver av høy kvalitet, en 5 wood (18 grader), en hybrid og en meget flott putter. Driver, wood og hybrid er i 100% grafitt. Det følger også med flotte headcover. Putteren er i topp kvalitet.  Bagen som følger med er lett å bære rundt på golfbanen. Trallebagen som følger med er i topp kvalitet. Velg mellom en golfbag i fargene svart og hvit, gul og svart eller hvit og svart.

Golfsettet er av høyeste kvalitet som ikke bare egner seg for nybegynneren, men er absolutt et sett du vil kunne vokse med etterhver som handicappet bedres.

Dette er et golfsett som passer utmerket for spillere med handicap mellom 20 og 36. Kan også anbefales som et meget godt nybegynner sett - spesielt for deg som vil gå raskt ned i handicap.

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp: