Corba Max 2017 - Grafittsett | Sett - Jernsett - Herre høyre -
Corba Max 2017 - Grafittsett i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Jernsett / Sett hos Golfhandelen Ltd (Cobra MAx Grafitt)
Corba Max 2017 - Grafittsett
Corba Max 2017 - Grafittsett
Corba Max 2017 - Grafittsett
Corba Max 2017 - Grafittsett

Corba Max 2017 - Grafittsett

Tilgivende jern fra Cobra.
Vurdering på Corba Max 2017 - Grafittsett i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Jernsett / Sett hos Golfhandelen Ltd
Kølle nr: 
Skaft type: 
Modell: 
Hånd: 
Antall: 
Art. Nr.: Cobra MAx Grafitt

Informasjon

Cobra Max jernene har store køllehoder med «Speed Channel teknologi» rundt slagflaten. Dette har gjort det mulig å ha en tynnere og mer fleksibel slagflate. Som nybegynner vil du dra nytte av disse jernene ved at både gode og dårlige balltreff får høy ballhastighet og bedre lengde.

Jernsettet er designet for å få det beste ut av hver kølle. De lengre jernene (7-8) har tykkere og større køllehode, mens wedgene (GW-SW) har tynnere køllehoder slik at du skal få bedre følelse og kontroll på slagene.

Tyngdepunktet er flyttet lavere slik at ballbanen skal bli høyere og mer tilgivende.

Samlet sett er dette et lettspilt jernsett som gjør det lett å få ballen opp i luften og lett å kontrollere retningen på slagene. Perfekt for deg ikke har spilt så mye golf før.

Cobra Max jernsettet blir som standard levert med 5-jern til PW, men en kan også velge å få med GW og SW. Settet har grafittskaft og det kan velges mellom regular eller lite (litt mykere).

Leter du etter ditt første golfsett? Vi har lang erfaring med å hjelper personer som deg. Kontakt oss gjerne for gode råd. Kontaktinformasjonen finner du nederst på siden.

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp: