Cobra King LTDx - One Lenght - Hybrid i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / 2022 Nyheter hos Golfhandelen Ltd (LTDx-OL-Hybrid)
Cobra King LTDx - One Lenght - Hybrid
Cobra King LTDx - One Lenght - Hybrid
Cobra King LTDx - One Lenght - Hybrid
Cobra King LTDx - One Lenght - Hybrid
Cobra King LTDx - One Lenght - Hybrid

Cobra

Cobra King LTDx - One Lenght - Hybrid

Hvis du spiller ONE Length, er Cobras LTDx-hybrider også tilgjengelig i ONE Length med en skaftlengde på 37,25" - samme lengde som ONE Length jernkøller. LTDx Hybrid er laget for å være en maksimal tilgivende kølle for å erstatte lange jern, eller for å være en distanseklubbe med presisjon. I likhet med driveren har den Cobras nye PWR-COR-teknologi, som er en vekt plassert langt foran sålen og nær slagflaten. Det gir mer masse nær ballen, noe som gir høy ballhastighet og lavt spinn.

Grader: 
Skaft type: 
Hånd: 
Antall: 

Informasjon

KING LTDx Hybrid I Cobras LTDx-familie finnes det selvsagt også hybrider som matcher driveren og jernkøllene. LTDx Hybrid er laget for å være en maksimal tilgivende kølle for å erstatte lange jern, eller for å være en distanseklubbe med presisjon. I likhet med driveren har den Cobras nye PWR-COR-teknologi, som er en vekt plassert langt foran sålen og nær slagflaten. Det gir mer masse nær ballen, noe som gir høy ballhastighet og lavt spinn.

Slagflaten er også den splitter nye, H.O.T Face Technology, og er designet for å maksimere ballhastigheten på 15 punkter over hele overflaten. Så du trenger ikke å slå midt i sweetspot for å få en god lengde på slagene dine. Slagflaten er også forlenget under sålen, det Cobra kaller PWRShell Face Cup Design, som gjør at den nedre delen av treffflaten kan bøye seg mer, noe som gir en mer tilgivende kølle med høyere ballhastighet for tynne treff.

 Akkurat som fairwaykøllene har hybridene Cobra Baffler Rails i sålen. Disse skinnene senker tyngdepunktet for en høyere ballbane, men fremfor alt stivner de opp konstruksjonen og får kølla til å skli lettere gjennom gresset for mer fart gjennom balltreffet. 

Kjøper du disse Cobra-køllene kan du bestille gratis Arccos-sensorer gjennom en QR-kode på køllene. Du får da sensorer for hele settet ditt slik at du automatisk via Arccos Caddy-appen kan samle inn data fra alle slagene dine på banen og få masse nyttig statistikk om dine styrker og svakheter i spillet.Artikkelnr: LTDx-OL-Hybrid
Logg inn