Cobra King F7 2017 Driver - Herre VENSTRE i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Venstrekoller hos Golfhandelen Ltd (Cobra F7 Driver venstre)
Cobra King F7 2017 Driver - Herre VENSTRE
Cobra King F7 2017 Driver - Herre VENSTRE
Cobra King F7 2017 Driver - Herre VENSTRE
Cobra King F7 2017 Driver - Herre VENSTRE
Cobra King F7 2017 Driver - Herre VENSTRE

Cobra King F7 2017 Driver - Herre VENSTRE

Tre drivere i en. Mål lengden på slagene med driverens teknologi!

Vurdering på Cobra King F7 2017 Driver - Herre VENSTRE i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Venstrekoller hos Golfhandelen Ltd
Grader: 
Skaft type: 
Farge: 
Hånd: 
Antall: 
Art. Nr.: Cobra F7 Driver venstre

Informasjon

Cobra King F7 2017 Driver

Cobra sin nye King F7 modell er kanskje deres mest innovative noensinne. Her får du «tre drivere i en».

«Tre drivere i en» kommer av den justerbare vekten som kan stilles inn til tre forskjellige tyngdepunkt for å tilpasse ballbanen etter eget ønske. Flyttes 12 grams vekten fremover gir den lavere ballbane, mindre spinn og mer rull, motsatt dersom du flytter den bakover. Du kan også justere vekten for å få mer draw eller fade for å optimalisere ballbanen.

Cobra King F7 2017 har større slagflate og køllehode, som gir mer avstand, gjør den mer tilgivende og gir økt svinghastighet. Toppen av køllehodet er laget i Texstreme som er svært lett, og som er med på å gi driveren mer lengde og mer tilgivende egenskaper.

Det mest innovative med driveren er nok likevel Cobra Connect – en elektronisk sensor integrert i grepet som gir deg mulighet til å måle lengden på hver drive.

Slagflaten er smidd i Titanium med «E9 Zone Technology». Dette gjør at ballhastigheten holdes stabil selv med varierte balltreff.

I tillegg til vektene kan du justere driverens loft i 8 forskjellige posisjoner. Kombinasjonen av vekt- og lofttilpasninger gjør det mulig å tilpasse driveren til din sving og dine spilleforhold.

Cobra King F7 2017 fås med 9-12 graders loft og med stiff eller regular skaft. Vi har selvfølgelig driveren i venstre også dersom det er ønskelig.

Driveren leveres med et flott headcover fra Cobra Puma, samt nøkler for justering av driverens innstillinger. Du kan velge å få driveren i blå, svart eller sølv.

Klarer du ikke å finne ut hvilken driver som er best for deg? La oss anbefale deg noe basert på ditt nivå. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat.

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp: