Cobra F-MAX One - Damesett | Jernsett - Dame høyre - Golfkølle
Cobra F-MAX One - Damesett  i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Dame høyre / Jernsett hos Golfhandelen Ltd (FMAX One dame)
Cobra F-MAX One - Damesett
Cobra F-MAX One - Damesett
Cobra F-MAX One - Damesett
Cobra F-MAX One - Damesett
Cobra F-MAX One - Damesett

Cobra F-MAX One - Damesett

Vurdering på Cobra F-MAX One - Damesett  i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Dame høyre / Jernsett hos Golfhandelen Ltd
Kølle nr: 
Skaft type: 
Hånd: 
Antall: 
Art. Nr.: FMAX One dame

Informasjon

Cobra F-MAX One Dame

Cobra har kommet med et nytt, tilgivende og lettspilt jernsett i F-serien: F-MAX. Dette tilbyr de også som «one length». «One length» er enkelt og greit samme type køller som den vanlige F-MAX serien, bare at alle køllene er like lange som et 7-jern. Mange har en tendens til å kun bruke den samme køllen når de trener på driving rangen, og glemmer de andre. Når en bytter til en annen kølle endrer oppstillingen seg. Dette er en ekstra variabel som må justeres for og som må stemme for at slaget skal bli bra. Med Cobra F-MAX One trenger du ikke tenke på dette, for her føles alle køller som et 7-jern.

Cobra F-Max er konstruert for spillere med lav/moderat svinghastighet. Køllene i settet veier mindre enn normalt slik at disse spillerne skal kunne maksimere svinghastigheten sin og dermed få mer lengde, uten at en trenger å gjøre noe annerledes enn før. Mindre vekt gjør det både mer komfortabelt å svinge med, og det gjør at spillere med lavere svinghastighet får bedre høyde og lenge på slagene.

F-MAX køllene har alle litt større grep (midsize) enn tidligere. Dette bidrar til mer komfort og stabilitet i slagene.

Tyngdepunktet i køllehodet er flyttet lavere og lengre bak, og slagflaten er designet for å være mest mulig tilgivende. Dette bidrar til mest maksimal ballhastighet på dårligere treff.

De lengre jernene (4-7) har et tynnere, rustfritt stål, som gir bedre ballhastighet og lengde, mens de kortere jernene (8-SW) har et mykere rustfritt stål, som gir spilleren svært myk følelse og presisjon i slagene. Wedgene (GW og SW) er spesialdesignet for å gi maksimal kontroll rundt greenene.

Offset designet bidrar til en høyere ballbane som favoriserer draw (skru fra høyre mot venstre) og unngår slice (ukontrollert skru mot høyre).

Hos oss får du kjøpt golfsettet som standard med 6 jern til SW (6 køller) i Lady Flex. Dersom du ønsker andre spesifikasjoner ber vi deg sende oss en mail så skal vi selvfølgelig prøvde å ordne dette.

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp: