Cobra F-MAX - Jernsett  i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Jernsett hos Golfhandelen Ltd (FMAX Jernsett)
Cobra F-MAX - Jernsett
Cobra F-MAX - Jernsett
Cobra F-MAX - Jernsett
Cobra F-MAX - Jernsett

Cobra F-MAX - Jernsett

Vurdering på Cobra F-MAX - Jernsett  i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Jernsett hos Golfhandelen Ltd
Kølle nr: 
Skaft type: 
Modell: 
Hånd: 
Antall: 
Art. Nr.: FMAX Jernsett

Informasjon

Cobra har kommet med et nytt, tilgivende og lettspilt jernsett i F-serien: F-MAX.

Cobra F-Max er konstruert for spillere med lav/moderat svinghastighet. Køllene i settet veier mindre enn normalt slik at disse spillerne skal kunne maksimere svinghastigheten sin og dermed få mer lengde, uten at en trenger å gjøre noe annerledes enn før. Mindre vekt gjør det både mer komfortabelt å svinge med, og det gjør at spillere med lavere svinghastighet får bedre høyde og lenge på slagene.

F-MAX køllene har alle litt større grep (midsize) enn tidligere. Dette bidrar til mer komfort og stabilitet i slagene.

Tyngdepunktet i køllehodet er flyttet lavere og lengre bak, og slagflaten er designet for å være mest mulig tilgivende. Dette bidrar til mest maksimal ballhastighet på dårligere treff.

De lengre jernene (4-7) har et tynnere, rustfritt stål, som gir bedre ballhastighet og lengde, mens de kortere jernene (8-SW) har et mykere rustfritt stål, som gir spilleren svært myk følelse og presisjon i slagene. Wedgene (GW og SW) er spesialdesignet for å gi maksimal kontroll rundt greenene.

Offset designet bidrar til en høyere ballbane som favoriserer draw (skru fra høyre mot venstre) og unngår slice (ukontrollert skru mot høyre).

Hos oss får du kjøpt golfsettet som standard med 5 jern til PW, i regular stålskaft eller grafitt. Dersom du ønsker andre spesifikasjoner ber vi deg sende oss en mail så skal vi selvfølgelig ordne dette.

Golfsettet er også tilgjengelig i «one length». Se her: https://www.golfhandelen.no/no/artiklar/cobra-f-max-one-grafittsett.html 

Ønsker du å gå til dameversjonen? Klikk her: https://www.golfhandelen.no/no/artiklar/cobra-f-max-one-damesett-.html 

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp: