Cobra F-Max Hybrid - Dame i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Dame høyre / Hybrid hos Golfhandelen Ltd (Cobra FMAX Dame h)
Cobra F-Max Hybrid - Dame
Cobra F-Max Hybrid - Dame
Cobra F-Max Hybrid - Dame
Cobra F-Max Hybrid - Dame
Cobra F-Max Hybrid - Dame
Cobra F-Max Hybrid - Dame

Cobra F-Max Hybrid - Dame

Vurdering på Cobra F-Max Hybrid - Dame i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Dame høyre / Hybrid hos Golfhandelen Ltd
Grader: 
Skaft type: 
Hånd: 
Antall: 
Art. Nr.: Cobra FMAX Dame h

Informasjon

Cobra F-MAX Hybrid Dame

Cobra har kommet med en ny lettspilt og tilgivende hybrid i F-serien: F-MAX.

F-MAX hybriden er laget for spillere med en litt lavere/moderat svinghastighet. Den kommer også med vekter bak i hodet, og ved hælen, for høyere og rettere ballbane. Det er også mulig å få

hybriden med offset design, som favoriserer en draw (skru fra høyre mot venstre) og motvirker slice (ukontrollert skru ut mot høyre). Trefflaten til F-MAX består av en smidd titaniumsflate som skal være med på å øke ballhastigheten på dårligere treff.

For å maksimere svinghastigheten, kommer F-MAX med et lettere skaft (helt ned i 50 gram) og lettere vekter ned mot køllehodet. For å gjøre hybriden mer komfortabel å spille med har Cobra også satt på et tykkere grep, for følelsen av bedre kontroll. I tillegg har F-MAX to parallelle streker oppå kronen av køllehodet, dette er gjort for å gjøre det enklere å sikte.

Cobra F-MAX kommer med deres "SuperLite" skaft, som kun veier 50 gram.

Cobra F-MAX kommer i følgende grader: - 23,5 (4 hybrid) (også i venstre) - 26,5 (5 hybrid) (også i venstre) - 29,5 (6 hybrid) (også i venstre) - 32,5 (7 hybrid) (også i venstre)

Et flott Cobra headcover følger selvfølgelig med.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller trenger råd knyttet til for eksempel valg av køllesammensetning. Hybriden fås også i herremodell.
Se her: https://www.golfhandelen.no/no/artiklar/cobra-f-max-hybrid-herre.html  

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp: