Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Cobra Darkspeed Max - Wood i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Fairwaywood hos Golfhandelen Ltd (DarkspeedMaxWood)
Cobra Darkspeed Max - Wood
Cobra Darkspeed Max - Wood
Cobra Darkspeed Max - Wood
Cobra Darkspeed Max - Wood
Cobra Darkspeed Max - Wood

Cobra

Cobra Darkspeed Max - Wood

5
 
 
 
Antall: 

Informasjon

Cobra Darkspeed MAX er utviklet for de som ønsker en maksimal tilgivende fairway wood, eller en FW som kan settes til å fjerne en slicen. Klubben har en lav profil slik at du føler at du virkelig kan komme på ballen.

Slagflaten, PWRSHELL HOT FACE, går under sålen for å kunne bøye seg mer på lave treff og dermed opprettholde lengden på tynne treff. Baksiden av facen er designet med AI for å holde spinn og ballhastighet så konstant som mulig når du treffer utenfor sweet spot.

PWR-BRIDGE er en vekt som er plassert nær sålen og trefflaten, men som samtidig lar både sålen og trefflaten bøye seg for høyere ballhastighet. I MAX-modellen sitter denne vekten litt lenger bak for å få mer spinn på ballen.

Darkspeed MAX har to bevegelige vekter. En på 3 gr og en på 12 gr. Plasser den tunge vekten mot hælen hvis du vil gjøre om en slem skive til en vakker trekning, eller plasser den tilbake hvis du vil ha mer spinn og en maksimal tilgivende sjåfør. Legg til Cobra justerbare hosel MyFly hvor du kan justere loft og ligge i åtte posisjoner (±1,5° loft), og du har en FW som du virkelig kan finjustere til svingen din.

Designmessig er Darkspeed MAX helt svart med røde detaljer og en matt krone.Artikkelnr: DarkspeedMaxWood
Logg inn