CLEVELAND RTX3 TOUR SATIN | Wedger - Golfkøller - Golfhandelen
CLEVELAND RTX3 TOUR SATIN i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Wedger hos Golfhandelen Ltd (RTX3 CHROME)
CLEVELAND RTX3 TOUR SATIN
CLEVELAND RTX3 TOUR SATIN
CLEVELAND RTX3 TOUR SATIN
CLEVELAND RTX3 TOUR SATIN

CLEVELAND RTX3 TOUR SATIN

Vurdering på CLEVELAND RTX3 TOUR SATIN i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Wedger hos Golfhandelen Ltd
Grader: 
Hånd: 
Antall: 
Art. Nr.: RTX3 CHROME

Informasjon

Clevelands wedger har i mange år vært populære. Fjorårets RTX-3 er intet unntak, og er et godt alternativ for lommeboka! Og nå er de i butikk hos Golfhandelen!

RTX-3 kommer i år med tre forskjellige former, som er skapt for å være best tilpasset ditt spill. Alle tre V-formene har forskjellige egenskaper; V-LG er RTX-3 wedgen med minst bounce, som gjør at den er ideen for faste forhold med lite gress. Med en bratt kurve ned i ballen, vil du lettere kunne slå flop-slag, komme under ballen og slå høye myke slag. Perfekt for dere som liker og leke dere rundt greenene. Den midterste RTX-3 wedgen er V-MG, som har medium bounce, for større variasjon rundt greenene. En bredere såle vil stoppe wedgen fra å grave seg ned i bakken, og gjør det mulig å prøve mange forskjellige slag. Den bredeste RTX-3 wedgen er V-FG, som har mest bounce, og er ideel for mykere forhold. For de med minst erfaring med wedger, vil nok V-FG passe best, for å introdusere de til nærspillstrening.

I tillegg kommer RTX-3 wedgene med “Rotex Face”, som er en ny rille-form som skal skape høyere spintall rundt greenene, for økt kontroll. Cleveland har også fjernet 9 gram fra halsen på køllen, og lagt det i køllehodet, for større kontroll over køllehodet, og bedre følelse. Nye Cleveland RTX-3 har nå endelig kommet i butikk hos Golfhandelen, og koster 899,- per stykk. Kom og se!

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp: