Callaway Paradym - Jernsett i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Jernsett / Sett hos Golfhandelen Ltd (ParadymIron)
Callaway Paradym - Jernsett
Callaway Paradym - Jernsett
Callaway Paradym - Jernsett
Callaway Paradym - Jernsett
Callaway Paradym - Jernsett

Callaway

Callaway Paradym - Jernsett

20
 
 
 
 
Antall: 

Informasjon

Callaway Paradym jernsett er golfkøller som er designet for å gi spillerne økt hastighet, lengde og presisjon på slagene. Køllene er laget , fra 4-jern  til sand wedge (S), og bruker innovative teknologier for å hjelpe spillerne med å forbedre spillet sitt.
Callaway Paradym jernenen  har en unik konstruksjon som kombinerer stål med karbonfiberkomposittmateriale i køllehodet. Dette gir jernene en lavere vekt og høyere svinghastighet, noe som bidrar til å øke ballhastigheten og avstanden på slagene.
Jernene har også en Power Chamber-teknologi, som gir mer stabilitet og økt energioverføring på treffpunktet. Dette gjør det lettere for spillerne å treffe ballen med økt presisjon og kraft.
Callaway Paradym jernene har også VFT-teknologi (Variable Face Thickness), som gir en jevnere fjæringsvei over hele slagflaten og gir bedre treff på slagene uansett hvor du treffer ballen på køllehodet.
Paradym jernsettet er ideelt for spillere som ønsker å forbedre spillet sitt og oppnå økt hastighet, lengde og presisjon på slagene sine.


Artikkelnr: ParadymIron

Andre kjøpte også:

Callaway Rogue ST MAX - Hybrid
Salg
2399.- 2999.-
Halvsett 7 køller m/bærebag
Salg
2499.- 3295.-
Taylormade Stealth - Driver
Salg
3999.- 6099.-
Callaway Waffle - Lys Grå - Genser
Salg
499.- 749.-

Se flere produkter

Logg inn