Callaway Epic Speed - Driver i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Driver hos Golfhandelen Ltd (Callaway Epic Speed)
Callaway Epic Speed - Driver
Callaway Epic Speed - Driver
Callaway Epic Speed - Driver
Callaway Epic Speed - Driver
Callaway Epic Speed - Driver
Callaway Epic Speed - Driver
Callaway Epic Speed - Driver

Callaway

Callaway Epic Speed - Driver5
Grader: 
Skaft type: 
Hånd: 
Antall: 

Informasjon

Epic Speed: 

Hva skjer når du bruker “Artificial Intelligence”  for å utvikle en ny formel for hastighet som ikke en gang virker sannsynlig? Svaret er at du får Epic Speed, Callaway sin raskeste noensinne. De lager ikke bare drivere, de former fremtiden for hastighet.  

Egenskaper og Fordeler: 

Episk ballhastighet starter med 
callaway sin nye A.I.-designet Jailbreak Speed Frame. Tidligere Jailbreak konstruksjoner gjorde hodet stivere i en vertikal retning. Ved å bruke “Artificial Intelligence er denne nye strukturen designet for å forbedre horisontal og torsjonsstabilitet ved å øke ballhastigheten over hele slagflaten.  

Callaway sitt A.I.-designet Flash Face er spesielt utviklet for å optimalisere Jailbreak Speed Frameog for å fremme en høyere ballhastighet over et mer ekspansivt område. Hver slagflate og hver hodegeometri er unikt forbedret i Epic Speed, og det supersterke titanet fremmer maksimal hastighet, tilgivelse og spinn. 

Den avanserte aerodynamiske hodet konstruksjonen fremmer lavere motstand for høyere køllehode hastighet. Det høyere båndet og den flatere kronen er utviklet for å presisere en mer aerodynamisk form som skal hjelpe golfere å generere høyere hastighet gjennom svingen.  

Ved å bruke mer karbon i kronen og på tåen sparer Callaway over 16 gram, sammenlignet med ett titanhodet. Callaway ingeniører har omstrukturert den vekten for å øke tilgivelsen, sammenlignet med tidligere Mavrik modeller. Et ekstra karbon “plaster” i tåen gjør driveren mer draw-bias, men også for å spare vekt for å skape et mer kraftfullt slag Artikkelnr: Callaway Epic Speed
Hånd: Høyre
Kjønn/Alder: Herre

Andre kjøpte også:

Golfball markør med penn
Salg
11.- 39.-
To delte - Pegger
Royal Golf
Fra 39.-
TITLEIST PLAYERS HANSKE - 3 PACK
Salg
599.- 997.-
Pro V1 2021 - 12 Golfballer
Salg
399.- 549.-
TITLEIST VOKEY SM8 CHROME - WEDGE
Salg
1299.- 1599.-
Putterbane med to golfhull
599.-
Logg inn