Callaway Epic Max - Driver  i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Driver hos Golfhandelen Ltd (Callaway Epic Max)
Callaway Epic Max - Driver
Callaway Epic Max - Driver
Callaway Epic Max - Driver
Callaway Epic Max - Driver
Callaway Epic Max - Driver
Callaway Epic Max - Driver
Callaway Epic Max - Driver
Callaway Epic Max - Driver

Callaway

Callaway Epic Max - Driver

25
Grader: 
Skaft type: 
Hånd: 
Antall: 

Informasjon

Epic Max: 

Callaway har brukt Artificial Intelligence for å utvikle en ny formel av hastighet, og de har puttet det inn i den mest tilgivende Epic driveren noensinne. Den nye Epic Max er en bemerkelsesverdig ingeniørprestasjon for golfere som vil slå ballen lenger og rettere enn de noen gang har gjort før. Den er bygget på en enkel ligning: Max ball hastighet (med ny Jailbreak A.I. speed frame) + maximum tilgivelse (with high MOI og justerbar vekting) = den ultimate max driveren.

Egenskaper og Fordeler: 

Episk ballhastighet starter med 
callaway sin nye A.I.-designet Jailbreak Speed Frame. Tidligere Jailbreak konstruksjoner gjorde hodet stivere i en vertikal retning. Ved å bruke “Artificial Intelligence er denne nye strukturen designet for å forbedre horisontal og torsjonsstabilitet ved å øke ballhastigheten over hele slagflaten.  

Callaway sitt A.I.-designet Flash Face er spesielt utviklet for å optimalisere Jailbreak Speed Frameog for å fremme en høyere ballhastighet over et mer ekspansivt område. Hver slagflate og hver hodegeometri er unikt forbedret i Epic Speed, og det supersterke titanet fremmer maksimal hastighet, tilgivelse og spinn. 

Den avanserte aerodynamiske hodet konstruksjonen fremmer lavere motstand for høyere køllehode hastighet. Det høyere båndet og den flatere kronen er utviklet for å presisere en mer aerodynamisk form som skal hjelpe golfere å generere høyere hastighet gjennom svingen.  

Ved å bruke mer karbon i kronen og på tåen sparer Callaway over 16 gram, sammenlignet med ett titanhodet. Callaway ingeniører har omstrukturert den vekten for å øke tilgivelsen, sammenlignet med tidligere Mavrik modeller. Et ekstra karbon “plaster” i tåen gjør driveren mer draw-bias, men også for å spare vekt for å skape et mer kraftfullt slag 

  Artikkelnr: Callaway Epic Max
Hånd: Høyre
Kjønn/Alder: Herre
Logg inn