Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Callaway Clubhouse - Reisebag i gruppen Golfhandelen / Golfbagger / Reisebag hos Golfhandelen Ltd (CallawayClubous)
Callaway Clubhouse - Reisebag
Callaway Clubhouse - Reisebag
Callaway Clubhouse - Reisebag
Callaway Clubhouse - Reisebag
Callaway Clubhouse - Reisebag

Callaway

Callaway Clubhouse - Reisebag

 
Legg i handlekurven

Informasjon

Callaway Clubhouse reisebag er en golfbag designet for å beskytte golfutstyret ditt under transport. Denne reisebaggen er laget av høykvalitets materiale for å gi maksimal beskyttelse og holdbarhet. Reisebaggen har et stort hovedrom som passer til en full- størrelse golfbag med golfkøller og også flere ekstra lommer til å organisere annet golfutstyr.

Reisebaggen har polstrede vegger og en solid base for å beskytte utstyret ditt mot slag, riper og andre skader under transport. Det er også to hjul på bunnen av bagen og en teleskopisk håndtak som gjør det enkelt å dra bagen rundt på flyplasser og andre steder.

Baggen har også en ekstra lomme som passer til en bærbar PC eller nettbrett og flere mindre lommer for personlige gjenstander og andre småting som baller og pegger. Det er også mulighet for å legge til en personlig identifikasjons-merkelapp for å enklere kunne finne igjen baggen om den skulle bli mistet.

Samlet sett er Callaway Clubhouse reisebag en sikker og allsidig måte å transportere golfutstyret ditt på. Med sin robuste konstruksjon og mange lommer, kan du være trygg på at utstyret ditt vil være godt beskyttet både på og utenfor banen.


Artikkelnr: CallawayClubous

Andre kjpte ogs:

Se flere produkter

Logg inn