Callaway BB Aplha 816 Double Diamond Driver - Herre i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Driver hos Golfhandelen Ltd (BB Aplha 816 DD)
Callaway BB Aplha 816 Double Diamond Driver - Herre

Callaway BB Aplha 816 Double Diamond Driver - Herre

Callaways toppmodell i driver. Driver for den bedre golfspilleren.
Vurdering på Callaway BB Aplha 816 Double Diamond Driver - Herre i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Driver hos Golfhandelen Ltd
Grader: 
Skaft type: 
Hånd: 
Antall: 
Art. Nr.: BB Aplha 816 DD

Informasjon

Da vi nylig har blitt Callaway forhandler kan vi foreløpig ikke selge varene direkte over nett.  Vi har driveren i vår butikk i Brynsveien 5D. Ønsker du å få den tilsendt så kontakt Christoffer på tlf. 48231151 eller på mail christoffer@golfhandelen.no

Bedre goflspillere vil ofte ha en dybere flate og form og et lavere tyngdepunkt for å redusere spinn for deigjennom å få en perfekt ballbane. Her kan du innstille driveren for å få en nøytral eller draw i slaget.

Ved å innstille Gravity Core opp eller ned kan du sikre deg å få driveren til å gi maksimal ballhastighet.  Du kan med dette kontrollere ballbanen så presist som du ønsker.

Callaway Big Bertha Alpha 816 driveren anbefales til bedre golfspillere, som ønsker en en driver med lavt spinn, samtidig som en ønsker tilgivelse for slag som ikke har perfekt balltreff.

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp: